Програм

РЕГИОНАЛНИ ПОСЛОВНИ ФОРУМ II
Привредна комора Војводине, Мастер центар, 3. спрат, Хајдук Вељкова 11, Нови Сад,
1 – 4. октобар 2019. године

ПРОГРАМ

Уторак, 1. октобар 2019. године

9.30 – 10.00 Регистрација
9.30 – 10.00 Изјаве за медије
10.00 – 11.00 Званично отварање и пленарно заседање

 

Бошко Вучуревић, председник Привредне коморе Војводине Радимир Чачић, члан Извршног одбора Скупштине европских регија и жупан Вараждинске жупаније

др Бојан Пахор, генерални директор Управе за храну и рибарство

Ђорђе Милићевић, потпредседник Покрајинске владе

Иштван Пастор, председник Скупштине Аутономне покрајине

Војводине

11.00 – 11.30 Презентација Одржива производња хране, др Франц Мајдич,     професор Универзитета Љубљане
11.30 – 12.00 Пауза за освежење
12.00 – 12.30 Регистрација учесника за Б2Б састанке
12.30 – 13.30 Б2Б састанци, сектори:

 

  • пољопривреда и прехрамбена индустрија,
  • метало-прерађивачка индустрија,
  • пратеће компоненте у аутомобилској индустрији,
  • информационе технологије.
13.30 – 14.30 Ручак
14.30 – 16.30 Б2Б састанци

Среда, 2. октобар 2019. године

10.00 – 14.00 Студијскe посетe – контакт особе Милана Боришев – РАВ и Бранислав Мамић – ПКВ

10.00 – 11.30 КомДата (скуп на паркингу НС Сајма улица Мичуринова)
11.30 – 12.00 Транспорт до Института
12.00 – 13.00 НС Семе – Институт за ратарство и повртарство
13.00 – 14.00 Ручак

Слободно поподне, разгледање града

Четвртак, 3. октобар 2019.
(Новосадски сајам – Хала „Мастер“, Хајдук Вељкова 11, Нови Сад, главни улаз на Сајам)

11.30 – 13.00 Б2Б састанци – сектор: туризам
13.00 – 14.00 Ручак
14.00 – 16.00 Б2Б састанци – сектор: туризам

Петак, 4. октобар 2019.
(Новосадски сајам – Хала „Мастер“, Хајдук Вељкова 11, Нови Сад, главни улаз на Сајам)

11.30 – 13.00 Б2Б састанци – сектор: туризам
13.00 – 14.00 Ручак
14.00 – 16.00 Б2Б састанци – сектор: туризам

Партнери

Привредна Комора Војводине
Развојна агенција Војводине
Enterprise Europe Network
Фонд Европски послови Аутономне покрајине Војводине
Новосадски сајам
Ministry of Agriculture, Forestry and Food